• Szkoła nauki jazdy Auto-Pass powstała z myślą o osobach, które prefeują naukę jazdy w ojczystym języku. Dzieki temu nauka jest mniej stresująca i przebiega znacznie szybciej.
    Jak na chwilę obecną zasady zdawania egzaminów w językach obcych nie zmieniają się. Zmiany dotyczą tylko Anglii, czyli nie obejmują Irlandii Północnej. Mam już za sobą ponad 50 zdanych egzaminów i większośś z nich przeprowadzona była w języku angielskim, pomimo słabej jego znajomości przez uczniów. Jeśli nawet zmiany zostaną wprowadzone na terenie Irlandii Północnej, proszę się nie martwić, nauka jazdy nadal bedzie przeprowadzana w języku polskim a przygotowanie do egzaminu praktycznego obejmie także przygotowanie językowe.
    Jestem w pełni wykwalifikowanym i akredytowanym przez DVLA (Driver and Vehicle Licencing Agency) instruktorem - kliknij na link aby to sprawdzić: Maciej Schmidt, numer instruktora 2524

Opinie

Tutaj znajdziecie opinie moich dotychczasowych kursantów, niektórzy są już szczęśliwymi posiadaczami wymarzonego prawa jazdy.


Lukasz z Belfastu: 15.07.2011 Szczerze polecam nauke jazdy z Auto-Pass. Instruktor jest mily, solidny, dokladny i zna sie na rzeczy. Na egzamin poszedlem dobrze przygotowany, zdalem za pierwszym razem bez problemow. Do tego cena lekcji jest przystepna. Jeszcze raz polecam :) .


Gosia z Belfastu: 02.08.2011 Atomsfera podczas jazdy z Mackiem bardzo przyjemna, bez stresu i krzykow, dlatego kazda lakcja byla przyjemnoscia i checia uczenia sie nowych rzeczy. Maciej zawsze byl zangazowany, cierpliwy i potrafil przekazac wiedze na wiele sposbow, tak zebym zrozumiala. Wyzwanie jakim byla dla mnie nauka jazdy samochodem zaliczam do udanych i bede ja mile wspominac, zdalam za drugim razem tylko 3 male pomylki.


Kamil z Belfastu 16.12.2011: Bardzo polecam nauke jazdy z panem Mackiem poprzez profesjonalne i indywidualne podejscie portafil mi przekazac material w najbardziej przystepny sposob. Juz po 20 godzinach bylem gotowy do egzaminu ktory wcale nie byl taki straszny :) .


Ilona z Belfastu 24.01.2012: Zanim zaczelam jezdzic z Mackiem bylam po 3 nieudanych egzaminach z innym instruktorem, dopiero gdy zaczelismy zrozumialam jak malo zostalam przez niego nauczona. Maciek pomogl mi zbudowac pewnosc siebie niezbedna podczas egzaminu i wlasnie dzis zdalam zaluje tylko ze nie moglam z nim jezdzic od samoego poczatku wszystko napewno wydaloby sie znacznie prostrze. ;) .


Adil from Belfast 12.02.2012: Magic is a really good driving instructor, i knew how to drive before i started with him so it was just a matter of learning what is expected of me on the exam. It only took 10h to get my first time pass top marks cheers m8..


Iza z Belfastu: 03.03.2012 Zanim wsiadlam z Mackiem do samochodu nie wiedzialam nawet co to sprzeglo i do czego sluzy ;) , ale stopniowo i systematycznie Maciek zbudowal we mnie pewnosc siebie niezbedna do poruszania sie na drogach. Kiedys myslalam ze jazda samochodem to nie dla mnie a teraz prosze po zakupy do przedszkola uwielbiam ta woolnosc dzieki wielkie ;) ;);););).


Pawel z Belfastu: 30.04.2012 I passed my practical driving test on 1 time. Maciek is good and fun guy who show u all alternative ways to be the best, also Auto-Pass is cheap and can make good deal with lesson hours. I strongly recommend Maciek for future drivers. Best Regards Pawel Kludka.


Renata z Newtownabbey 11.05.2012 : Polecam wszystkim instruktora Macka za profesjonalne i rzetelne przygotowanie do egzaminu i udzielenie cennych wskazowek. To dzieki motywacji Macka oraz jego celnych rad zdobylam upragnione prawo jazdy. Wielkie dzieki ;) .


Ada z Belfastu: 24.05.2012 Polecam Macka, bo to bardzo dobry instruktor. Na lekcji cala uwage poswieca uczniowi, wszystko stara sie wytlumaczyc w sposob prosty i zrozumialy dla kazdego. Zdalam z nim za pierwszym razem.


Agata z Glengormley: 09.06.2012 Po kilku nieudanych probach zdawania egzaminu prawa jazdy z innymi instruktorami jestem szczesliwa ze u Macka zdalam za pierwszym razem!! mila i przyjemna atmosfera w ciagu trwania nauki. Bardzo polecam! Dzieki Macku jeszcze raz!.


Kasia z Belfastu: 09.06.2012 W 100% polecam instruktora Macka i dziekuje za tak dobre przygotowanie ;) Nauke jazdy wspominam z przyjemnoscia, jako bardzo pozytywne doswiadczenie w moim zyciu. Maciek to profesjonalista, ktory przekazuje wiedze w sposob zrozumialy dla kazdego laika. bezcenne rady, ogromna cierpliwosc, mila atosfera, no i jego niesamowita skromnosc ;) )))). Jeszcze raz dziekuje, zdany egzamin za pierwszym razem zawdzieczam tobie. do zobaczenia na drodze;) pozdrawiam ;) .


Ania z Lisburn 18.06.2012 : Dziekuje serdecznie za profesjonalne przygotowanie do egzaminu,za nieziemska cierpliwość i wyrozumiałość!!!!!polecam wszystkim z czystym sumieniem!Maciej jest poprosu dobrym instruktorem,a nie naciągaczem ,ktorego miałam poprzednio.Podkreslę jeszcze ,że zdałam za pierwszym razem!!!Ania.


Kasia z Belfastu 03.08.2012 : Maciek to wspanialy instruktor. Swietnie przygotowuje do egzaminu w bardzo milej atmosferze sto procent profesjonalizmu. Polecam Macka z czystym sumieniem napewno nie pozalujecie!!!! Dziekuje ci za zdany egzamin to tylko twoja zasluga :)


Agnieszka z Belfastu 09.08.2012 : Podziekowania za profesjonalizm, cierpliwosc i zaangazowanie. dzieki odpowiedniemu przygotowaniu do egzaminu zdalam za pierwszym podejsciem. wielki dzieki ;) .


Paulina z Newtownards 29.08.2012 : Maciej jest bardzo cierpliwy pomocny i latwo przekazuje swoja wiedze.Super instruktor warty polecenia zdalam egzamin w bardzo krotkim czasie wiekie dzieki ;) )


Beata Glengormley 01.09.2012 : Chcialam podziekowac za trud i wysilek ktory napewno nie pojdzie na marne a wiedza ktora uzyskalam w przyszlosci bedzie nalezycie wykorzystana. Szczerze polecam instruktora Macieja, mila, sympatyczna i wesola atmosfera towarzyszyla przez caly kurs ;-) bardzo perfekcyjne podejscie do kursanta oraz precyzyjne, konkretne wskazowki. Napewno bede milo wspominac ;-) mam nadzieje ze z wzajemnoscia. pozdrawiam serdecznie. Beata


Iza Belfast 15.11.2012 : Witam! Polecam “the best” instruktora Macka. Nauka jazdy jest przyjemna , bez stresu i z humorem. Maciek jest BARDZO cierpliwy, dokladny i wymagajacy, co daje dobry efekt koncowy ;) .


Krzysiek z Belfastu 18.11.2012 : Wyjezdzilem 33h nie majac wczesniej kontaktu z samochodem i zdalem za pierwszym razem, co jest zasluga Macka i jego cennych uwag ktore pomogly mi podejsc do egzaminu spokojnie i z pewnoscia ktora nabylem na jego lekcjach. Polecam wszystkim ktorzy chca sie mauczyc jezdzic i zdobywac wiedze w przyjemnej atmosferze.


Ela z Belfastu 20.11.2012 : Jako kursantka Macka chcialabym podziekowac za profesjonalne podejscie do swojej pracy, umiejetnosc przekazywania wiedzy jaka posiada, cierpliwosc co do mojej osoby mila atmosfere, to wszystko sprawilo ze przystepujac do egzaminu bylam pewna swoich umiejetnosci. to instruktor ktorego polecam wszytkim.


Magda Glengormley 21.11.2012 : Dziekuje ci bardzo za poswiecony czas oraz bardzo cenne uwagi jakich mi udzielales bym mogla nauczyc sie tych wszytkich waznycg zeczy! Dziekuje rowniez za zyczliwosc, cierpliwosc, i twoj cenny czas ktory poswieciles mi bym mogla dobrze przygotowac sie do egzaminu;). Co prawda trwalo to troszke dlugo .. I wiem ze prze wlasna glupote musialam podchodzic do niego tyle razy ale wazne bylo ze we mnie nie watpiles.. trzymales kciuki.. i wierzyles ze mi sie uda.., a to bylo duze wsparcie dla mnie ;) Uwazam ze jestes dorym instruktorem, widzialam w tobie nie tylko nauczyciela ale rowniez bratnia dusze;), moglam spokojnie uczyc sie jezdzic jak i milo spedzac czas na rozmowie;) zapewne niektore sytuacje i smieszne zdazenia zostana mi w pamieci mojej jak i twojej, a tez i na moich bledach bedziesz uczyl kolejnych uczniow. Za to wszystko szczerze dziekuje i zycze wszytkiego dobrego radosci i powodzenia. Oczywiscie pozwole sobie poiwedziec wszystkim jakim to milym i dobrym jestes instruktorem i polecic cie wszystkim znajomym ktorzy szykuja sie na kurs prawa jazdy;) Dzieki wielkie
_ Magda (z juniorem) ;P


Ewa z Belfastu 26.11.2012 : Jezdzilam, przezyla i zdalam ;) , Serdecznie polecam nauke jazdy z Auto-Pass dziekuje Mackowi za profesjonalne podejscie, cierpliwosc i wyrozumialosc a takze za dzielne znoszenie ciaglych pytan i stalych bledow ;)


Angelika Belfastu 06.12.2012: Witam, bardzo chce podziękować Mackowi za włożony wkład w przygotowaniu mnie do jazdy autem. W Belfascie jest najlepszym instruktorem. Jak robić prawo jazdy to tylko u niego. Maciek jesteś najlepszy! Dzięki Tobie zdałam za pierwszym razem! Jeszcze raz dzieki Pozdrawiam.


Beata Glengormley07.12.2012: Dziekuje Maciek za sympatyczna atmosfere podczas przygotowania do egzaminu!Potrafisz fajnie wytlumaczyc i pokazac jak dobrze jezdzic i robic manewry.Dzieki twojemu wsparciu i cirepliowosci do wszelkich pomylek jezdzi sie totalnie bezstersowo!
Moge w 100% Polecic szkole jazdy auto-pass do wszytkich,ktorzy chceliby sie nauczyc jezdzic w Belfascie.Jeszcze raz wielkie dzieki!


Lucy Whiteabbey 17.12.2012: Thank you very much Maciej for everything what you taught me. You are very, very good instructor. All the time a driving was pleasant with you. Warmly thank you one more . Good luck in your future with teaching others to drive. :) Lucy


Joanna Belfast 18.12.2012: Macku chcialam ci serdecznie podziekowac za olbrzymia cierpliwosc, wyrozumialosc i profesjonalizm w kazdym calu. podczas lekcji, ktore przebiegaly w milej i bezstresowej atmosferze, ani razu nie dales po sobie, ze byc moze jestes zmeczony tym ciaglym odopwiadaniem na te same pytania ;) . Dzieki twoim cennym wskazowkom i rzetelnym podejsciem do pracy zdalam za pierwszym razem z tzrema malymi pomylkami ;) . Best driving instructor ever !!!! Asia


Marzena Glengormley 30.01.2013: Ja rowniez z pelnym przekonaniem moge polecic Macka dzieki niemu odzyskalam wiare we wlasne umiejetnosci. :)


Iza Newtownabbey 31.01.2013: Dziękuję Maćku za super atmosferę podczas nauki jazdy. Za czas relaksu i nauki w jednym. Bardzo jestem Ci wdzięczna za anielską cierpliwośc oraz wielokrotne aranżowanie stuacji w których popełniałam ciągle te same błędy aby się ich oduczyć. Trud sie opłacił za co jestem niezmiernie wdzięczna i mogę teraz jechac na wakacje z usmiechem i spokojną głową.Wszystkim goraco polecam instruktora Macka, to dobrze zainwestowana kasa i bezstresowa nauka poprawnej jazdy samochodem. DZIEKUJEMY!!!


Sebastian Belfast 12.02.2013: Polecam szkole jazdy Auto-Pass. Zdalem za pierwszym razem po 5 godzinach jazdy.


Kasia Newtownards 11.04.2013 DZIEKI WIELKIE JESZCZE RAZ ZA NAUKE I FANTASTYCZNE PRZEKAZANIE WIEDZY ,ZA MILA ATMOSFERE W CZASIE NAUKI I ZA CIERPLIWOSC,MACKU JESTES WIELKI ZDOBYC PRAWO-JAZDY MOZNA TYLKO Z TOBA, PRZEKONALAM SIE O TYM PO WCZESNIEJSZYCH DOSWIADCZENIACH,POZDRAWIAM….


Martyna Belfast 24.04.2013 Dzieki wielki za swietna atmosfere i zdany egzamin ;) ))


Krystyna Newtownabbey 25.04.2013 Dziekuje Maciek za profesionalne przygotowanie do egzaminu. Bardzo sie ciesze, ze zdalam za pierwszym podejsciem:) czas ktory zainwestowalam w nauke jazdy, byl 100%pozytywnie wykorzystany. Jeszcze raz bardzo dziekuje!


Agnieszka Newtownabbey 30.04.2013 Serdecznie dziekuje instruktorowi Mackowi za swietne przygotowanie mnie do egzaminu. Atmosfera na jazdach zawsze byla mila, podejscie do nauki w pelni profsjonalne, a kazda godzina zwiekszala moja pewnosc siebie na drodze. Jeszcze raz baaaaaardzo dziekuje I polecam wszystkim szkole jazdy Auto-Pass.


Pola Belfast 13.05.2013Dziekuje Mackowi za profesjonalizm, opanowanie, wytralosc w nauczaniu mnie jazdy samochodem. Jego wiedza merytoryczna i kompetyncje metodyczne sprawily, ze egzamin zdalam za pierwszym razem! Przed poznaniem Macka, mialam zajecia w szkole jazdy “Abba.” Nie dokonczylam tam kursu, poniewaz czulam, ze nie robie zadnych postepow. Maciek pomogl mi poukladac, uzupelnic i wykorzystac wiedze, ktora wczesniej zgromadzilam, a ktorej nie potrafilam wyeksploatowac. Za to wlasnie goraco polecam go, jako instruktora nauki jazdy.


Piotr Belfast 12.06.2013Witam, bardzo chce podziekowac za wszystkie przekazane mi informacje Mackowi i za trud ktory wlozyl w przygotowanie mnie do egzaminu na prawo jazdy!!(ktory zdalem za 1 razem jupi:) Jestes naprawde bardzo dobrym nauczycielem i do tego bardzo cierpliwym!! Twoje doswiadczenie i nauki sa godne polecenia i zapamietania na cale zycie. Uwazam ze najlepsza moja decyzja bylo wybranie twoje szkoly !! Polecam kazdemu !!! I zycze powodzenia !!


Beata Belfast 14.06.2013 I love it Dziękuje za idealne przygotowanie do egzaminu!


Konrad Belfast 25.06.2013Jeszcze raz wielkie dzięki za super przygotowanie do egzaminu i za tą genialną atmosferę podczas całej nauki Polecam wszystkim szkołę Auto-Pass i wspaniałego instrukrora Pana Macieja ! Pozdrawiam;)


Arek Belfast 06.07.2013Wesolo Konkretnie i profesjonalnie ;)


Honorata Newtownabbey 02.08.2013Czytajac tyle pozytywnych opinii na temat Macka trudno napisac cos oryginalnego,ale musze przyznac ze naprawde angazuje sie w swoja prace w stu procentach i to daje najlepsze rezultaty.Plus jego cierpliwosc i naturalnosc.Takze Maciek bardzo dziekuje!
(wciaz nie moge uwierzyc,ze tak szybko zdalam egzamin)
Wszystkiego Dobrego! Honorata


Justyna Belfast 05.08.2013Szybko Latwo i przyjemnie no i zdalam za pierwszym razem ;)


Magda Glengormaley23.08.2013Maciek bardzo ci dziekuje za trud i czas jaki mi poswieciles abym mogla przystapic do egzaminu,ktory zdalam za pierwszym razem!!!!! Uwazam ze jestes najlepszym instruktorem nauki jazdy i kazdemu polecam nauke u CIEBIE,twoja cierpliwosc i trud jaki wkladasz w nauke jest godny polecenia.Tak wiec moi drodzy jak ktos szuka dobrego nauczyciela do nauki jazdy polecam Macka w 100%.


Emilia Monkstown 29.08.2013Dziekuje Mackowi za mila atmosfere i swietne przygotowaniedo egzaminu (ktory zdalam za pierwszym razem. Polecam wszystkim szkole jazdy Auto-Pass. pozdrawiam :)


Dagmara Belfast 02.09.2013Serdecznie polecam Pana Macieja jako instruktora nauki jazdy gdyz jest on baaaardzo wyrozumialy I cierpliwy, w wesoly sposob przedstawia techniki prowadzenia pojazdu
Osobiscie jestem bardzo zadowolona !


Julita Belfast 11.09.2013Maciek -dziekuje za czas i za cierpliwosc.Dzieki Tobie szybko zdalam egzamin. Polecam wszystkim takiego instruktora jak Maciej, naprawde profesionalnie podchodzi do nauki. POZDRAWIAM


Natalia 18.09.2013Wszystkim którzy chcieliby nauczyc sie prowadzic samochod ale z jakichś powodów jeszcze tego nie zrobili, bo może na przykład nie znają języka, bardzo serdecznie polecam pana instruktora Maćka Szmidta! Lekcje w języku polskim we wspaniałej atmosferze i gwarantowany sukces za pierwszym podejściem;)))


Claire Scott Belfast 01.10.2013Thank you Maciej for helping me pass my test first time! You were so patient with me and really helpful, always reminding me it’s not a race and to take my time (even thought I thought it was) Also, teaching me to drive with the radio on or chatting to me while driving has helped me loads and gave me a real confidence boost! Cos I know not all instructors are as helpful with that! Will defo recommend you to anyone that’s looking for a really good driving instructor! Thanks so much & i’ll see you on the roads


Jacek Sliwinski Belfast 09.10.2013KRÓL MACIUŚ PIERWSZY , lepszego instruktora nie znajdziesz w Belfaście
,profesjonalista a zarazem przyjaciel, któremu zależy na tym abyś dobrze i
bezpiecznie czuł się na drodze, a z jazdy czerpał przyjemność i
satysfakcję. Wielkie dzięki !


Marta Wieczorek Glengormley 22.10.2013Maciej-najlepszy instruktor na wyspach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziekuje ci za twoja cierpliwosc, trud i czas jaki mi poswieciles. Dzieki tobie zaden deszcz nie jest mi straszny. Dzieki tobie uwierzylam w siebie i w swoje mozliwosci. A tak pozatym to swietny gosciu, sympatyczny,naturalny,z poczuciem chumoru- lekcje z nim to byla przyjemnosc- zero stresu. Polecam go kazdemu kto mysli o prawku-nie wachaj sie , telefon bierz i dzwon


Ania Ondycz Belfast 06.12.2013Maciek dzieki sliczne za milo spedzony czas! Dzieki Tobie nabralam wiary w swoje mozliwosci! I wkoncu naprawde uwierzylam ze jednak potrafie…bo zawsze myslalam ze kompletnie sie do tego n ie nadaje:) a Twoja cierpliwosc jest po prostu anielska!!! polecam wszystkim!!! z Mackiem zajedziesz wszedzie niemasz sie czego bac! ja zaczynalam od zera! Maciek the best!!!


Hania Karsznia 17.12.1013 Glengormley Maćku wielkie dzięki za profesjonalną naukę, cierpliwość, cenne wskazówki i optymizm. Dzięki Tobie czułam,że naprawdę jestem przygotowana do egzaminu – choć bałam się jak diabli zdałam za pierwszym! whooohooo pozdrawiam! będę tęsknić za “czerwoną błyskawicą”


Ania Kulczynska Belfast 20.01.2014więc..zacznę tak..że to super facet jest przystojny itp Instruktorze dziękuję za wszystko .za cierpliwość i za przypierdalanie się też dziękuję


Agnieszka Kasprowicz 27.01.2014 I would recommend Maciek, as a professional instructor in what he does, a better teacher you will not find…


Aneta Fornal Belfast 13.02.2014 A tak ogolnie wielkie dzieki Maciek – great job


Ola Makleburg Belfast 27.02.2014Dzieki wielkie za wszystko :)


Ania Piasecka Belfast 09.04.2014Dziekuje za cierpliwosc, wyrozumialosc, I wytrwalosc I wiare we mnie nawet wtedy gdy ja ja stracilam 


Paulina Cichonska Belfast 18.04.2014Ogromnie się cieszę, że mam możliwość podzielić się wrażeniami z kursu, który prowadzony był przez Maćka. Jest to Instruktor dla którego nauka jazdy jest nie tylko pracą, to jego pasja i bardzo ważna część życia. Nigdy nie przypuszczałam, że można tak ciekawie mówić o…znakach drogowychi zasadach ruchu drogowego ;) Maciek nie uczy tylko po to abyśmy zdali egzamin, uczy na całe życie. Uczy nie tylko przepisów i techniki jazdy, przekazuje nam całe swoje doświadczenie. Uczy kursantów myślenia na drodze. Na uwagę zasługują również takie jego cechy jak: takt i wysoka kultura osobista oraz poczucie humoru. Nigdy nie daje odczuć, że jakieś pytanie jest nie na miejcu. Polecam, bo od naszego wyboru zależy czy zaoszczędzimy czas i nerwy!!! Ja zdałam za pierwszym razem JESZCZE RAZ BARDZO DZIĘKUJĘ!!!!


Agnieszka Kucala Glengormley 09.06.2014Popieram!! dziekuje bardzo, bez takiego instruktora napewno by mi sie nie udalo tyle razy watpilam w siebie i chcialam zrezygnowac, ale nie slyszalam tylko “… i co nie szkoda ci…” i faktycznie za Twoja rada nie poddalam sie Ale wreszcie mam to zasoba ZDALAM


Alicja Ochojska Glengorlmley 21.06.2014Polecam nauke z Maciej Schmidt.Dziekuje za lekcje.


Gabriela Wiczling Newtownabbey 26.06.2014Dziekuje bardzo za super lekcje w milej i spokojnej atmosferze . Polecam nauke z Panem Maciej Schmidt


Alicja Smigalska Belfast 23.08.2014Dziekuje bardzo za super lekcje w milej i spokojnej atmosferze . Zdalam za pierwszym razem bez problemow dziekuje :)


Malwina Kedzia Belfast 24.08.2014Dziekuje bardzo za cierpliwosc i cenne instrukcje. Zdalam za pierwszym razem i to po 20h :)


Kamila Grochowalska Belfast 3.09.2014Wkoncu zdalam dziekuje za cierpliwosc wytrwalos i wiare we mnie gdy nawet mi jej brakowalo :)


Ania Kenig Dunmurry 24.09.2014Za pierwszy razem ca tu duzo mowic nic dodac nic ujac :) Dziekuje


Joanna Goriwoda Glengormley 15.10.2014Gorąco polecam najlepszego instruktora jakim jest Maciej!!! Wiedza przekazywana w sposob prosty, jasny i przyjemny!!! po kazdej lekcji wiesz, że zrobiles krok do przodu. Jesli myslisz , ze nie dasz rady jestes w błedzie – z Maćkiem dasz rade!! zapewniam !!
- Auto-Pass to szkola dla Was!! Gwarancja zadowolenia!!
Dziekuje Maciej Schmidt


Dagmara Belfast 27.10.2014Dziekuje za cierpliwosc oraz za bezstresowa, spokojna i sympatyczna atmosfere podczas nauki jazdy :) , Wszytkim co zaczynaja przygode z “L” i marza o szybko zdanym prawku, polecam pana Macieja, ktory jest profesjonalista w tlumaczeniu opornym kursantkom zasad kozystania z samochodu :) z ktorym fajnie i ciekawie rozmawia i prsyjamnie jezdzi.


Krystyna Lempicka Belfast 03.11.2014Szczerze polecam Maćka!!! Cierpliwy, spokojny i sumienny instruktor ! W sposób prosty i konkretny przekazuje wiedzę ! Wielkie dzieki :)


Kasia Radtke Belfast 21.11.2014Bardzo polecam Maćka!!! Przede wszystkim profesjonalista z ogromna cierpliwością (sama ze soba czasem niewytrzymywałam;)) Panikara ze mnie straszna a zdałam za pierwszym razem:) Bardzo miła atmosfera podczas nauki:)


Urszula Dmoch Belfast 05.12.2014 Dla osób które wcześniej jeździły pierwsza lekcja może być wkurzająca jak was będzie próbował oduczyć złych nawyków, które na egzaminie by nie przeszły. Później jest już z górki, zero nerwówki, bardzo dobrze wszystko tłumaczy, jest punktualny nie mam się do czego przyczepić. Polecam wszystkim!


Viktoria Dudasowa Belfast 08.12.2014Thank you so much for everything :) )))))


Renata Lewandowska Belfast 06.01.2015Świetny instrutkor!!! co tutaj więcej pisać po prostu cierpliwy spokojny miły i czego chcieć więcej :-) Podczas kursu zero stresu, miła atmosfera podszas jazd :-) Pozdrawiam i zapraszam na kursy do tego instruktora :-)


Anna Donajska Belfast 17.01.2015Dziekuje dziewczynki:)poprostu mialam swietnego instruktora:) Maciej Schmidt jeszcze raz bardzo dziekuje za super atmosfere i mega duzo cierpliwosci:)) Dziekuje dziewczynki:)poprostu mialam swietnego instruktora:) Maciej Schmidt jeszcze raz bardzo dziekuje za super atmosfere i mega duzo cierpliwosci:)) ania


Gosia Rysiew Belfast 22.01.2015Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku po prostu zna się na tym co robi i robi to na sto procentmiła atmosfera,indywidualne podejście,naprawdę polecam wszyskim Gosia


Kasia Winiecka Belfast 10.03.2015Spelnily sie moje marzenia. Dziekuje Macku za cierpliowsc i zangazowanie teraz wiem ze jak sie czegos bardzo chce to mozna to osiagnac nie wazne co sie stanie :)


Sylwia Rdzanek Belfast 27.03.2015Dzieki Maciek jestes najlepsym nauczycielem na swiecie :)


Monika Nowak Belfast 21.04.2015Przede wszystkim dziękuję tobie Maciej Schmidt za cierpliwość do mojej nadpobudliwej osoby i ciężkiej stopy wink emoticon grin emoticon Instruktor na 6+ jak dla mnie bo to, że zdałam egzamin to jedno ale fakt że polubiłam jazdę samochodem i robię to z przyjemnością a nie z przymusu jest bezcenne. Dzięki wielkie


Dagmara Czerniak Newtownabbey 28.04.2015Było nerwów ale się udało smile emoticon Ale jak miało się nie udać z takim instruktorem to nie możliwe :) Maciej Schmidt należy ci się gruba soczysta flacha :)


Kamil Rozynek Belfast 29.04.2015Jeszcze raz dziękuję za wszystko! :) Będę miło wspominać ten okres, i życzę dalszych sukcesów.


Monika Gorecka Belfast 07.05.2015Zanim zaczelam jezdzic z Mackiem probowaly mnie nauczyc 3 osoby z marnym skutkiem i juz myslalam ze nigdy nie bede miala prawa jazdy, a tu prosze odpowiedni czlowiek na odpowiednim miejscu dziekuje baaaaaaaaardzo :)


Ewelina Zawodnik Belfast 14.05.2015Zdalam za pierwszym razem po 14h lekcji co tu wiecej mowic. :) dziekuje


Miroslaw Langer Glengormley 19.05.2015Szybki kurs doszkalajacy 8h i prawko zrobione dzieki wielkie :)


Basia Brauner Glengormley 26.05.2015Dziekuje ci Macku za twoja anielska cierpliowsc :) Zdalam za pierwszym razem :)


Aneta Glogowska Belfast 27.05.20153miesiace temu jeszcze nawet nie myslalam o tym ze moge jezdzic samochodem a tu prosze raz, dwa, trzy i zdaje za pierwszym razem dziekuje bardzo :)


Aneta Gawlik Glengormley 28.05.2015Wspaniala podroz ze swietnym zakonczeniem zdalam za pierwszym razem co tu duzo mowic :)


Charmaine Yamsa Belfast 01.07.2015Po dwoch innych instruktorach myslalam ze juz nigdy nie bede jezdzic a tu prosze dzieki wielkie :)


Magdalena Pawlowska Belfast 01.07.2015juuuuuupiii zdalam za pierwszym razem wielkie dzieki :)


Richard Hobson Belfast 03.08.2015Dziekuje bardzo za swietne szkolenie i zdany egzamin:)


Maciej Newtownabbey 01.09.2015Dzieki wielkie za zdany egzamin :)


Patryk Rozynek 15.09.2015 BelfastDzięki bardzo. Bardzo dobry instruktor, polecam wszystkim i jeszcze raz dzięki wink emoticon


Jessica Grieve Belfast 02.10.2015Wielkie dzieki za drugim razem ale ale przynajmniej czuje sie pewnie na kolkiem :)


Aneta Fiszer Belfast 09.10.2015 Dzięki zasługa instruktora za mega cierpliwość nad największą panikara w Belfascie grin emoticon polecam wszystkim!!


Grzegorz Jalowiecki Belfast 20.11.2015Jeszcze raz Dzięki za czas i cierpliwość jesteś naprawde mega dobrym instruktorem i każdemu kto nie ma jeszcze prawka gorąco polecam ze skorzystania lekcji wlasnie u Maćka dodam jeszcze że przed jazdami nie miałem nigdy nic wspólnego z kierowaniem samochodu a tu prosze udalo sie from zero to Hero;) jeszcze raz dziekuje;)!!!


Bartosz Palubicki Belfast 24.11.2015Dziękuje bardzo za przygotowanie do egzaminu. Lekcje prowadzone są w miłej atmosferze. Polecam każdemu kto chce zdać egzamin bezstresowo.


Kamil Giza Belfast 27.11.2015Zdalem za piewrszym razem zero stresu dzieki wielkie :)


Konrad Szydlowski Belfast 02.02.2016Za pierwszym razem co tu duzo mowic :)


Agnieszka Davis Belfast 22.03.2016Nadal nie wierze ze zdalam za pierwszym razem :) Dziekuje


Patrycja Paluchiewicz Belfast 04.04.2016Od dzis z pracy i do pracy autem dziekuje za zdany egzamin za pierszym razem.


Ewelina Rozgodzinska Belfast 20.06.2016Do dwoch razy sztuka :) i tak bylo fajnie i bezzstresowo :)


Tomek Kakol Glengormley 30.06.2016Ciach ciach i zrobione akurat na czas powrotu do polski dzieki wielkie :)


Justyna Belfast 19.07.2016Zeby nie te jedna swiatla to moglabym sie pochwalic ze zdalam za pierwszym a tak to tylk drugi :)


Edyta Adamczyk Belfast 15.09.2016Egzamin zdany za pierwszym razem co tu duzo mowic :)


Agnieszka Grochowicka Belfast 01.10.2016Najlepszy instruktor w belfascie zdalaza pierwszym razem yuuuuupiii :)


Anna Zachariasz 08.11.2016 INSTRUKTOR Z POWOŁANIEM!! POLECAM KAŻDEMU KTO MYŚLI , ZE BYCIE KIEROWCA TO NIE DLA NIEGO.MACIEK POTRAFI PRZEKAZAĆ WIEDZĘ , ODPOWIEDZIEĆ NA NURTUJĄCE CIE PYTANIA , A PRZY TYM MIEĆ ANIELSKA CIERPLIWOŚĆ . SZKOLA AUTO-PASS TO NAUKA W MIŁEJ , BEZSTRESOWEJ ATMOSFERZE.


Krystyna Kucala 23.11.2016 Długo to trwało, ale ochłonęłam i powoli dochodzi do mnie, że zdałam i jestem szczęściarą. Daję 5 gwiazdek za anielską cierpliwość, profesjonalizm, zaangażowanie w nauczenie mnie jazdy. Polecam Szkołę Auto-Pass wszystkim . Maćku dziękuję.


Patryk Kulczynski 10.12.2016 Swietny instruktor cotu duzo mowic.


Agata Polar 10.12.2016 Jesli chcecie nauczyc sie dobrze jezdzic w super atmosferze, bardzo polecam ���


Sebastian Cholewa 19.12.1016Każdemu kto planuje prawko bardzo polecam Auto-Pass dobry instruktor dobre podejście do ludzi naprawdę polecam


Klaudia Borgusz 03.01.2017 Polecam ! :) Bardzo cierpliwy i kompetentny instruktor :)


Karolina Balcerek 31.01.2017Bardzo dobry instruktor,super atmosfera , podejscie do ucznia i olbrzymia cierpliwosc. Jednym slowem pelen profesjonalizm POLECAM!!!!!!!!


Kleofas Ligocki 28.02.2017 Polecam i oczywiście daje 5 gwiazdek


Ewa Pietrzycka 27.02.2017Polecam polecam polecam
Najlepszy instruktor pod sloncem


Monika Mizera 30.03.2017Serdecznie polecam, swietny instuktor z anielska cierpliwoscia,profesjonalista w kazdy calu;) Maciek dziekuje raz jeszcze! Polecam!


Beata Kaufmann 10.05.2017Zdalam za pierwszym razem razem jupiiiii :)


Agnieszka kochanowska 15.05.2017Zmienilam instruktora z innej szkoly na Macka i strzal w dziesiatke! Super instruktor – niesamowicie cierpliwy(dzieki!) i metody nauczania zrozumiale dla kazdego.Zdalam za pierwszym razem. Jeszcze raz ogromne dzieki Maciek! �


  • Facebook